Luni-Sambata: 10-22
                    (+4)-0357-402.272
                    (+4)-0730-631.765
                   
Email: golden.real@yahoo.com
Web: http://golden-imobiliarearad.ro
Social:

REGULAMENT CAMPANIE PUBLICITARA
Ultima modificare: 13/11/2017

REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE VOUCHER DE CUMPARATURI

 

1.      ORGANIZATOR

Organizatorul campaniei publicitare VOUCHER DE CUMPARATURI este GOLDEN IMOZONE SRL, cu sediul în mun. Arad, Bld. Revoluției, nr. 33, ap. 2, jud. Arad, înregistrată la Registrul Comerțului sub J02/1003/2016, CUI 36395530, reprezentată legal prin Rășinar Ionel, în calitate de administrator.

2.      DURATA LOTERIEI PUBLICITARE ȘI LOCUL DESFĂȘURĂRII

Campania publicitară se desfășoara în perioada 01.11.2017-31.01.2018 la agenția imobiliară Golden Real Estate.

3.      PREMIILE

Persoanele declarate caștigătoare vor putea intra în posesia unui premiu care constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 300 de Lei la magazinele Selgros din România.

Voucherul de cumpărături nu poate fi transformat în bani și va putea fi valorificat pâna la data de 30.03.2018.

Caștigătorii pot achiziționa produse în valoarea totală a voucherului de cumpărturi o singură dată.

4.      CONDIȚII DE PARTICIPARE

Fiecare client sau mandatar al unui client care efectuează o tranzacție imobiliară prin intermediul agenției Golden Real Estate Arad, care constă în vânzarea unui imobil sau cumpărararea unui imobil, va participa automat la această campanie.

Prin participarea la campanie, participanții confirmă cunoașterea prevederilor Regulamentului și iși exprimă acordul în privința acestora, participarea implicând obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

La această campanie nu pot participa angajații Organizatorului și membrii familiilor acestora.

5.      ACORDAREA PREMIILOR

Până la data de 15 a lunilor noiembrie, decembrie și ianuarie, se va consitui o comisie la sediul Golden Imozone SRL care va proceda la extragerea căștigătorului.

Comisia care va efectua extragerea va fi compusă din asociații Golden Imozone SRL, asistentul manager si cel putin doi colaboratori.

Pentru fiecare luna va fi extras un singur caștigator dintre clienții care au efectuat tranzații imobiliare în luna respectivă.

Numele caștigătorilor vor fi afișați pe site-ul www.golden-imobiliarearad.ro si pe pagina de facebook a agenției.

Clienții declarați caștigători vor putea intra în posesia voucherului în termen de 30 de zile de la data extragerii, la sediul societății Golden Imozone.

În cazul în care căștigătorul nu se prezintă pentru ridicarea voucherului în termenul stipulat mai sus, se va considera că acesta a renunțat la beneficiul premiului.

Căștigătorul va semna pentru primirea premiului un proces verbal de predare-primire.

6.      INFORMAȚII

Campania publicitară Voucher de cumpărături va fi adusă la cunoștința participanților prin intermediul anuțurilor de prezentare de pe pagina de Facebook și pe site-ul www.golden-imobiliarearad.ro.

7.      RESPONSABILITATE

În cazul în care căștigătorul este persoană fizică, Organizatorul va suporta impozitul pe venit din premiul în natură acordat, atunci când este cazul.

8.      DIVERSE

Organizatorul campaniei iși rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, respectând condițiile de formă pentru întocmirea acestuia, urmând ca toate modificările sa fie făcute publice în timp util. De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul prelungirii prezentei campanii, prin act adițional la prezentul Regulament.

Participanții sunt obligați să respecte termenii și condițiile prezentului Regulament oficial al campaniei.

Prin participarea la campania publicitară, clienții sunt de acord ca, în cazul în care căștigă, numele lor sa fie facute publice si folosite în scopuri publicitare, fără alte obligații sau plăți.

Tuturor participanților la loteria publicitară le sunt garantate drepturile de acces, de intervenție și de opoziție, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001, pentru care Organizatorul este obligat ca în termen de 15 zile de la solicitare să comunice informațiile solicitate, să comunice măsurile luate, cu respectarea opțiunilor solicitantului.

 

 

 

Citeste mai departe...
 
 

Oferta speciala

TopEstate.ro imobiliare Alba

Ultimele anunturi

COMISION 0%  Apartament 3 camere, zona Vlaicu, strada Predeal, 93 mpCOMISION 0% ...
Pret: € 47.500 Detalii

Teren cu proiect și fundație, Zădăreni, 530 mpTeren cu proiect...
Pret: € 19.800 Detalii

Casă solidă din caramidă, 5 camere, 1800 mp teren, BătaniaCasă solidă din...
Pret: € 38.500 Detalii

Statistici

1390328 vizite
1842895 afisari

golden.imobiliarearad.ro
Golden