Luni-Sambata: 10-22
                    (+4)-0357-402.272
                    (+4)-0730-631.765
                   
Email: golden.real@yahoo.com
Web: http://golden-imobiliarearad.ro
Social:

Apartamente 3 Camere
 Apartament 3 camere, Grădişte, 100 mp utili (ID1479)
Golden Real Estate vă propune spre închiriere un apartament cu 3 camere, situat în zona Grădişte, la etajul 1, foarte spațios, 100 mp utili, decomandat, are şi curte. Imobilul este compus din: living open space cu bucătăria, un balcon deschis cu vedere spre curte, baie cu cadă şi geam, încă o baie cu cabină de duş şi aerisire şi două dormitoare, unul dintre ele având balcon deschis. Are parchet laminat în dormitoare, geamuri termopan integral, gresie și faianță în ambele băi, gresie în living şi bucătărie. Se închiriază complet mobilat si utilat lux cu aragaz, frigider, cuptor, TV şi maşină de spălat. Are centrală pe gaz şi până la vară urmează să se instaleze și un aparat de aer condiționat. Zona este foarte bună, liniștită, lângă magazine şi mijloace de transport în comun. Preț: 500 euro/lună. Agent Golden Real Estate.
Telefon: 0746672949
Afisari: 1
Pret: € 500

 Apartament tip Penthouse, 3 camere, cu loc de parcare, Ared-Uta (ID1468)
Golden Real Estate vă propune spre închiriere un deosebit apartament de tip Penthouse, localizat în cartierul rezidențial Ared Uta, unul dintre cele mai râvnite zone de locuit din orașul nostru. Locuința dispune de un spațiu interior generos de peste 100 mp, fiind compusă din: două dormitoare, fiecare cu dressing, o bucătărie de tip open space ce comunică cu zona de living, două băi ultramoderne echipate cu cadă și cabină de duș, și o frumoasă terasă exterioară de circa 20 mp care poate fi accesată atât din dormitor, cât și din zona de living. Apartamentul dispune de finisaje de calitate, mobiler nou făcut la comandă, bucătărie echipată cu toate electrocasnicele necesare unei familii moderne, aer condiționat, centrală termică pe gaz. Gratuit, viitorul chiriaș va beneficia și de un loc de parcare acoperit . Pentru alte detalii vă stau la dispoziție la numărul de telefon afișat. Preț: 450 euro/lună. Agent exclusiv Golden Real Estate.
Telefon: 0742026342
Afisari: 46
Pret: € 450

 Apartament 3 camere la casă, zona Confecţii (ID1439)
Golden Real Estate vă oferă spre închiriere un apartament de 3 camere la casă, situat în zona Confecţii, compus din: două camere ce comunică între ele la stradă, a treia cameră cu intrare separată din hol, bucătărie, baie, cămară de alimente şi garaj. Are geamuri termopan, aer condiţionat și încalzire cu centrală pe gaz. Se închiriază mobilat şi utilat, așa cum apare în pozele din anunț. Preţ: 300 euro/lună, negociabil. Agent Golden Real Estate.
Telefon: 0730631767
Afisari: 41
Pret: € 300

 Apartament 3 camere, Ultracentral, etaj 2, Bulevardul Decebal (ID1430)
Golden Real Estate vă propune spre închiriere un apartament cu 3 camere, situat în Centru, pe Bulevardul Decebal, la etajul 2, foarte spațios, 128 mp utili, semidecomandat. Imobilul este compus din living împreună cu bucătăria, două dormitoare mari, un balcon deschis, baie cu cabină de duș modernă și un hol spațios. Apartamentul are parchet lemn masiv în camere și pe hol, geamuri din lemn, uși interior din lemn, gresie și faianță model nou în baie și bucătărie. Se închiriază complet mobilat și utilat cu frigider, aragaz, hotă și două televizoare. Dispune de centrală pe gaz, aer condiționat în camere și loc de parcare în curte. Zona este foarte bună, aproape de magazine, bănci, cafenele, mijloace de transport și alte puncte de interes. Preț: 350 euro/luna. Agent Golden Real Estate.
Telefon: 0746672949
Afisari: 92
Pret: € 350

 Inchiriez apartament cu 3 camere, 100 mp, mobilat si utilat, zona Praporgescu (ID1318)
De inchiriat un deosebit apartament cu trei camere amplasat in cea mai ravnita zona de locuit din orasul nostru, zona Praporgescu, la doar 100 m distanta de malul Muresului. Apartamentul este decomandat, dispune de un living foarte spatios de circa 30 mp, o bucatarie mare cu loc de servit masa, doua dormitoare cu priveliste spre malul Muresului, un balcon inchis, doua bai si zone pentru depozitare. Dispune de centrala termica pe gaz, parchet laminat, bucatarie mobilata si utilata cu toate electrocasnicele necesare unei familii moderne, aer conditionat. Amplasarea, suprafata interioara generoasa si privelistea de exceptie, fac din acest apartament solutia perfecta pentru dumneavoastra! Pentru alte detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon afisat. Pret: 395 euro, negociabil. Agent exclusiv Golden Real Estate
Telefon: 0742026342
Afisari: 598
Pret: € 395

Pagini: 1
 

Oferta speciala

TopEstate.ro imobiliare Alba

Ultimele anunturi

Statistici

1426268 vizite
1884882 afisari

golden.imobiliarearad.ro
Golden